Moeder Philippe Geubels overleed op jonge leeftijd: “plots kreeg ze hoge koorts…”

0
Moeder Philippe Geubels overleed op jonge leeftijd: “plots kreeg ze hoge koorts…”
Foto: DPG Media

Philippe Geubels was nog erg jong toen zijn moeder overleed aan een virus. Plots kreeg zijn moeder hoge koorts en was ze er niet meer. Philippe werd onlangs geconfronteerd met een pijnlijke waarheid…

“Een klein jaar geleden moest ons mama van het kerkhof, omdat ze er al zo lang lag…” onthult Philippe Geubels een confronterend moment bij Wim Lybaert in ‘Zomeravonden’. Het gezin besloot er een momentje van te maken…

“Ik ben dat met mijn papa, mijn broer en mijn zus gaan doen. En daarna hebben we het lievelingsgerecht uit mijn jeugd gegeten: paardenworst met frietjes”, klinkt het bij Philippe Geubels in TV Familie. De vroege dood van zijn mama had een enorme impact op Philippes leven…

“Mijn jeugd was anders dan die van veel anderen, en dat heeft mij gevormd tot wie ik ben. Het heeft me geleerd om door te zetten en te blijven lachen, zelfs in moeilijke tijden”, vertelde Philippe Geubels eerder al in De Morgen. Humor was daarbij een wapen…

“Humor is altijd een manier geweest om met moeilijke momenten om te gaan. Het is mijn manier om het leven lichter te maken, zelfs als het soms zwaar aanvoelt”, benadrukt Philippe Geubels in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven