Laura Tesoro over pijnlijke relatiebreuk: “dat begrijp ik nu pas…”

0
Laura Tesoro over pijnlijke relatiebreuk: “dat begrijp ik nu pas…”
Foto: Peter De Smedt

Laura Tesoro was pas elf jaar toen haar ouders uit elkaar gingen. En net als veel kinderen van gescheiden ouders had ze het moeilijk met die relatiebreuk. Maar hoe kijkt ze daar nu naar?

“Mijn ouders zijn gescheiden toen ik elf was, en dat heeft wel een grote impact gehad op mij en mijn broer. Het was niet makkelijk”, geeft Laura Tesoro toe in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al wil Laura één iets benadrukken…

“Maar ik zie mijn ouders doodgraag en nu is alles oké. Er zijn veel dingen die je pas begrijpt als je ouder wordt”, benadrukt Laura Tesoro in Nina. En Laura kijkt op die manier naar heel wat andere zaken in het leven ook. Laura ziet het als volgt…

“Als ik terug zou kunnen in de tijd, zou ik niks veranderen”, klinkt het bij Laura Tesoro in Nina. De reden is duidelijk…

“Omdat je uit alles iets leert, ook van slechte keuzes of ervaringen”, voegt Laura Tesoro eraan toe in Nina. “Alles heeft me gebracht tot waar ik nu sta. Ik ben heel blij met wat ik mag doen elke dag én met de persoon die ik ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven