Stephanie Planckaert: “mémé Clara was toen heel ongelukkig”

0
Stephanie Planckaert: “mémé Clara was toen heel ongelukkig”
Foto: Photo News

De Planckaerts moesten vorig jaar afscheid nemen van hun mémé Clara, maar Stephanie blikt nu terug op een moeilijk moment voor haar grootmoeder…

Stephanie en haar oma waren twee handen op één buik. Als kind las Stephanie samen stationsromannetjes met mémé Clara. Altijd bleef die hechte band bestaan. Maar één keuze maakte mémé Clara erg ongelukkig…

Toen de Planckaerts naar de Ardenne verhuisden had mémé Clara het daar enorm moeilijk mee. Elke keer toen ze vertrokken vloeiden er tranen. Dat afscheid bleef telkens enorm zwaar en emotioneel. De reden was duidelijk…

De Ardennen was ver rijden en de familie had mémé Clara wel uitgenodigd om daar mee te komen wonen, maar die woonde in een netjes verzorgd huisje waar ze alle comfort had. Eén ding werd al snel duidelijk…

Mémé Clara zomaar meenemen naar een huis op een berg zonder elektriciteit, dat was geen optie, vertelde Stephanie Planckaert bij Wim Lybaert in ‘Zomeravonden’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven