Thuis-actrice Katrien De Ruysscher bekent probleem: “mijn man begrijpt dat niet”

0
Thuis-actrice Katrien De Ruysscher bekent probleem: “mijn man begrijpt dat niet”
Foto: VRT

Katrien De Ruysscher besloot in de zomer van 2022 te stoppen met alcohol. En dat bevalt haar enorm goed. Al kreeg ze onlangs een vreemde opmerking…

De Thuis-actrice geeft in Gazet van Antwerpen toe dat ze soms nog wel eens zin heeft in een glas: “Ja, soms bij het begin van de vakantie nog. Ik vond: het schooljaar is achter de rug, we hebben allemaal hard gewerkt dus nu heb ik wel een glas verdiend.” Uiteindelijk was het haar echtgenoot die zich vragen stelde…

“Mijn man vond dat raar: ‘Komaan Katrien, je hebt een jaar niets meer gedronken en tóch heb je er nog zin in.’ Het leek wel of ik een beloning zag in een glas alcohol”, geeft Katrien De Ruysscher toe in Gazet van Antwerpen. Al beseft de Thuis-actrice één ding maar al te goed…

“Hoe je het ook draait of keert, het is schadelijk voor de gezondheid en dat besef maakt het makkelijk om niet te drinken”, houdt Katrien De Ruysscher zich voor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven