Viktor Verhulst reageert op kritiek: “dat is een fout beeld”

0
Viktor Verhulst reageert op kritiek: “dat is een fout beeld”
Foto: VTM

Heel wat BV’s hebben een bijverdienste als DJ. Echte DJ’s hebben het daar soms moeilijk mee, terwijl het publiek er vaak wat lacherig over doet. Maar klopt die kritiek wel?

Viktor Verhulst en Kobe Ilsen zijn enorm populair als DJ-duo en het duo weerlegt de kritiek dat een DJ-set gewoon een USB-stick insteken is en nadien op een knopje duwen. 

“Mensen denken vaak dat we gewoon een usbstick insteken en wat show verkopen. Maar dat is een fout beeld”, benadrukt Kobe Ilsen in Story. Kobe formuleert het als volgt…

“Natuurlijk denken we op voorhand na welke platen we gaan spelen en we mixen een paar songs door elkaar omdat we vinden dat die goed bij elkaar passen. En je speelt niet overal dezelfde set”, legt Kobe in Story uit hoeveel werk er aan een DJ-optreden voorafgaat. Ook Viktor Verhulst wil daar iets aan toevoegen…

Viktor Verhulst kan enkel beamen dat ze al vaak moesten opboksen tegen vooroordelen, maar voegt er fijntjes aan toe dat ze ondertussen toch al meer dan honderd optredens per jaar afwerken. Dat zal toch wel betekenen dat ze hun publiek bekoren? Viktor formuleert het als volgt… 

“Als we daar gewoon wat zouden staan, zouden ze ons al lang niet meer boeken. Het samenstellen van zo’n set, de mash-ups, dat klinkt veel makkelijker dan het is. We hebben trouwens hard gewerkt en de workshops en extra opleidingen gevolgd om technisch betere dj’s te worden”, benadrukt Viktor Verhulst in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven