Niels Destadsbader over relatiebreuk: “daarom heeft ze mij verlaten”

0
Niels Destadsbader over relatiebreuk: “daarom heeft ze mij verlaten”
Foto: Photo News

Niels Destadsbader houdt zijn liefdesleven liever uit de pers, maar deze ene keer komt hij toch terug op een relatiebreuk…

Met Nele vormde Niels maar liefst zes jaar lang een koppel. Vijf jaar lang woonden ze ook samen, vertelt Niels Destadsbader in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ van MNM. Maar toen liep het fout. Door Niels’ schuld…

Nele had een duidelijke kinderwens en Niels voelde zich op dat moment nog niet klaar voor het vaderschap. Zijn carrière ging voor op alles. Ook op kinderen. Uiteindelijk zou het leiden tot een vreemde situatie…

Nele vond het geluk bij een nieuwe partner en toen ze zwanger was van haar tweede kindje zocht ze opnieuw toenadering tot Niels. Nele had een bijzondere vraag voor haar ex…

Nele en haar vriend vroegen Niels Destadsbader om peter te worden van hun tweede kindje. “Ik vond dat zo’n mooi moment, dat geeft aan dat we elkaar heel veel geluk gunnen”, aldus Niels Destadsbader bij MNM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven