An Lemmens lacht haar baas uit

0
An Lemmens lacht haar baas uit
Foto: Photo News

Davy Parmentier presenteert op vrijdag 8 september het programma ‘Make Up Your Mind’ op VTM. Het is bij de meeste zenders absoluut not done dat een baas ook een tv-programma presenteert, maar bij VTM geeft de baas zichzelf wel die kans. Davy Parmentier is eigenlijk co-host, het is An Lemmens die de touwtjes stevig in handen mag nemen. In Het Laatste Nieuws gaf An Lemmens commentaar op het kunnen van haar baas. “Davy en ik komen goed overeen. Al kan hij natuurlijk nog veel leren”, lacht An.

Dat Parmentier weer gaat presenteren is best wel opvallend, enkele jaren geleden werd zijn talkshow ‘Wat een dag’ al na één seizoen afgevoerd nadat hij bakken kritiek over zich heen kreeg. Zo was er de veelbesproken pilootaflevering van ‘Wat een dag’ waarin Parmentier het nodig vond om goede vriend Pascal Braeckman live op tv met het overlijden van Marieke Vervoort te confronteren.

Gelukkig is tv maken zoals de tombola op de kermis: ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’, hopelijk grijpt Parmentier deze kans met beide handen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven