Paniek bij Pommelien Thijs: “plots verloor ze het gevoel in haar arm”

0
Paniek bij Pommelien Thijs: “plots verloor ze het gevoel in haar arm”
Foto: VTM

Pommelien Thijs kennen we niet alleen als actrice en zangeres, maar Pommelien maakt ook vaak zelf haar eigen outfits. Al liep het één keer bijna fout af…

“Ik naai al sinds mijn tiende. Ik ben wel altijd heel koppig geweest en heb nooit les gevolgd. Er gaat ook altijd wel iets mis bij mij”, geeft Pommelien Thijs toe in Gazet van Antwerpen. 

Zo ontwierp Pommelien ook de trouwjurk van haar zus: “Mijn zus heeft mij al zoveel zien maken dat ze me vertrouwde. Ik vond het ook spannend. Want voor mezelf zie ik het meer als knutselen. Nu was het echt naaien.” 

“We zijn van nul gestart, met stof van een naaiwinkel die overschotten verkoopt en ik heb het ontwerp heel de tijd aangepast, naar haar wensen”, legt Pommelien uit in Gazet van Antwerpen. Maar even liep het bijna fout…

“Ze vroeg telkens of het nog strakker kon. Dus ik had haar jurk al twee keer ingenomen. Toen was het ineens té straks en begon haar linkerarm te slapen. Maar op dat moment kon ik niet meer terug. Sorry, niks meer aan te doen. Gelukkig had ze bij de trouw nergens last van”, voegt Pommelien Thijs er met een knipoog aan toe in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven