Roel Vanderstukken over huwelijksproblemen: “altijd daarmee te maken”

542
Foto: DPG Media

Roel Vanderstukken geeft toe dat hij zijn huwelijk met Anne-Sophie nog altijd koestert. Al doken er soms problemen op…

Dat hun relatie nu al meer dan vijftien jaar standhoudt, is volgens de Familie-acteur te danken aan volgend geheime recept…

“We zien elkaar graag én niet te veel”, doet Roel Vanderstukken een verrassende uitspraak in Dag Allemaal. “Elkaar af en toe missen, dat kan zeker geen kwaad.” Al voegt de Familie-acteur daar meteen één duidelijke uitspraak aan toe…

“Wel mogen die periodes niet té lang duren, anders kom je in de problemen als je met pensioen gaat en van de ene dag op de andere 24 uur op 24 samen bent.” Al onthult Roel nog een andere tip die cruciaal is…

“Ook heel belangrijk: blijven praten. Als ik thuiskom van de set, vertrekt Anne-Sophie naar de balletschool. Toch doen we altijd de moeite om eerst te praten over de dingen waarover je móet praten.” En dan voegt Roel er meteen ook toe waardoor er soms barstjes kwamen in hun huwelijk…

“Als er al eens mindere momenten zijn geweest tussen ons – vooral in drukke periodes – dan had het telkens daarmee te maken: té lang wachten met praten als er een probleem opduikt. Dat is iets wat we echt hebben moeten leren”, onthult Roel Vanderstukken in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be