Is Valerie De Booser een losbol?

226
Foto: Photo News

Is Valerie De Booser een losbol? Dochter Zita Wauters doet een opvallende onthulling over haar moeder…

“We zijn allebei vechters”, ziet Valerie De Booser een duidelijke gelijkenis tussen zichzelf en haar dochter Zita. Valerie verduidelijkt…

“Als we ergens onze tanden in zetten, of iets willen bereiken, houden we vol. Ook het zotte, spontane hebben we in ons. Ik kan echt nog altijd onnozel doen”, klinkt het bij Valerie De Booser in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al ziet Zita dat anders…

“Zeg maar gewoon ‘de losbol uithangen’, mama”, lacht Zita Wauters. “’Losbol’ is misschien wat overdreven, maar ik ben het kind in mij niet kwijtgespeeld. En dat speelse zie ik ook bij Zita terug”, nuanceert Valerie De Booser de uitspraak van haar dochter. En daar houdt de gelijkenis niet op…

“Als we lief zijn, zijn we héél lief”, ziet Valerie nog een gelijkenis. Maar Zita ziet ook nog een andere: “En als we koppig zijn, zijn we héél koppig”, voegt Zita Wauters er met een vette knipoog aan toe in Nina. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be