An Lemmens waarschuwt volgers: “ik dien klacht in bij politie”

0
An Lemmens waarschuwt volgers: “ik dien klacht in bij politie”
Foto: VTM

An Lemmens is één van de BV’s die vaak ‘misbruikt’ wordt in valse advertenties op sociale media. An wil haar volgers een duidelijke waarschuwing meegeven…

Zo bestaan er advertenties waar foto’s van An Lemmens gebruikt worden om vermageringspillen te promoten. Maar dit gaat om valse advertenties waar de naam en beeltenis van An Lemmens misbruikt worden. An heeft een duidelijke boodschap…

“Lieve mensen, ga NOOIT in op dergelijke voorstellen”, benadrukt An Lemmens op haar eigen sociale media. Mensen dreigen ook geld kwijt te raken…

“Ik dien telkens klacht in bij de politie, maar helaas zijn dit zulke schimmige criminelen dat er verder weinig aan gedaan kan worden”, publiceert Dag Allemaal een uitspraak van An Lemmens. Er rest An Lemmens slechts één optie…

“Ik kan dus niet veel meer doen dan jullie blijven waarschuwen om dergelijk fake news niet te geloven. Vertel het verder alsjeblieft. Ik vind het verschrikkelijk dat mensen hierdoor geld kwijtraken, en geloven dat dit echt is”, aldus de échte An Lemmens over de valse advertenties die de ronde doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven