Gert Verhulst in paniek: “brandweer moest mij komen redden”

0
Gert Verhulst in paniek: “brandweer moest mij komen redden”
Foto: Fonny Gijsels

Gert Verhulst beleefde enkele akelige momenten in een defecte lift. Samen met zijn echtgenote Ellen moest Gert door de brandweer gered worden. Wat was er aan de hand?

Gert Verhulst kwam zelf met het verhaal op de proppen tijdens zijn talkshow ‘De Tafel van Vier’. Iets voor middernacht moest de brandweer hem uit de nood helpen…

“Ik zat dit weekend vast in een lift”, doet Gert Verhulst zijn verhaal. “De brandweer is mij moeten komen redden.” Gert en zijn echtgenote Ellen zaten meer dan een uur vast in een lift in een appartementsgebouw in Antwerpen en beleefden enkele akelige momenten…

“Dit wens ik niemand toe”, klinkt het aangeslagen bij Gert Verhulst in zijn eigen talkshow. En toen de brandweer hen kwam bevrijden volgde er nog een akelig moment…

Tijdens de interventie van de brandweer wist de Studio 100-baas er nog een grapje over te maken: “Ik moest eruit kruipen en zei: ‘Als nu de lift in gang schiet, is mijn vrouw in twee”, probeerde Gert Verhulst de situatie te relativeren. En dat deed ook de brandweer. Zij reageerden als volgt…Gert Verhulst maakte er een spannend verhaal van maar in Het Nieuwsblad reageerde de brandweer dat dit niet meteen een spectaculaire actie was voor de brandweerlieden: ‘Business as usual’, klonk het bij Brandweer Zone Antwerpen in Het Nieuwsblad die meerdere malen per week moeten uitrukken voor gelijkaardige interventies

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven