Koen Wauters: “alles werd me ontnomen…”

0
Koen Wauters: “alles werd me ontnomen…”
Copyright: VTM

Koen Wauters onthult waarom hij alsnog toezegde om mee te doen aan ‘Special Forces’, nadat hij eerder al twee uitnodigingen had geweigerd. Zowel van de Nederlandse televisie als van zijn werkgever VTM. Waarom veranderde Koen van gedacht?

Toen de auto werd afgekeurd waarmee Koen Wauters de rally van Dakar zou rijden, zocht Koen een alternatief. Maar het alternatief, de Afrika Eco Race, werd geannuleerd. Hoe reageerde Koen?

“Al het avontuur dat ik had gepland, werd me ontnomen”, zucht Koen Wauters in Humo. “Ondertussen was mijn zoon, die bokst en heel sportief is, me altijd maar stompen aan het geven: ‘Kom op, pa!’” Nono had maar één boodschap voor zijn vader…

“Nono is 17 en veel struiser en sneller dan ik – hij heeft het nog niet door, maar ik kan hem al lang niet meer aan”, aldus Koen Wauters die een duidelijke boodschap meekreeg van zijn zoon…

“‘Doe toch mee aan ‘Special Forces’, laat je niet kennen!’ bleef hij maar zeggen.” En zo ging Koen Wauters toch nog overstag en waren er plots elf deelnemers in plaats van tien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven