Davy Parmentier: “dat heb ik nog nooit meegemaakt”

0
Davy Parmentier: “dat heb ik nog nooit meegemaakt”
Foto: VTM

Davy Parmentier is één van de 11 bekende rekruten die tegen hun eigen limieten strijden in het nieuwe VTM-programma. Special Forces: Wie Durft Wint. Kan Davy zijn grenzen verleggen of kraakt hij onder de zware training?

“Ik loop heel vaak en ik doe veel krachttraining. In het sporten zoek ik altijd mijn grenzen op. Je doet de Dodentocht, een eerste marathon, een tweede, dan volgt de derde,… Het is een kwestie van trainen. Het gevoel dat mijn lichaam ‘stop’ zegt, heb ik nog nooit meegemaakt. Eigenlijk ben ik erg emotioneel. Het mentale stuk is dus denk ik de allergrootste uitdaging voor mij.” 

Davy Parmentier ziet zijn zwak evenwichtsorgaan als zijn zwakke plek, maar wil teren op zijn goede conditie om de harde training te doorstaan…

Hoe de 11 BV-rekruten Francesco Planckaert, Steven Laureys, Nick Bril, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier, Laura Tesoro, Francisco Schuster, Georges-Louis Bouchez, Ann Wauters en Koen Wauters deze grensverleggende uitdaging verteren, kan de kijker vanaf maandag 1 mei om 20u35 zien bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven