Dirk Van Tichelt: “ik pleegde roofbouw op mijn lichaam”

0
Dirk Van Tichelt: “ik pleegde roofbouw op mijn lichaam”
Foto: VTM

Dirk Van Tichelt is één van de 11 bekende rekruten die tegen hun eigen limieten strijden in het nieuwe VTM-programma. Special Forces: Wie Durft Wint. Komt de judoka zichzelf tegen of maakt hij een verpletterende indruk?

“Ik word graag uitgedaagd. Dan wordt dat innerlijke beestje snel wakker. Als er op training weer eens iemand een challenge lanceert, kan ik het niet laten om mee te doen. Het zit er dus nog in, maar ik besef ook dat ik niet meer de jongste ben. Langs één kant heb ik een goede fysiek, langs de andere kant heb ik het lichaam van een 68-jarige door de roofbouw die ik erop gepleegd heb.”

Zijn topsportmentaliteit moet de grootste kracht worden van Dirk Van Tichelt, maar zijn eindeloze lijst lichamelijke kwalen zouden hem wel eens parten kunnen spelen.

Francesco Planckaert, Steven Laureys, Nick Bril, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier, Laura Tesoro, Francisco Schuster, Georges-Louis Bouchez, Ann Wauters en Koen Wauters zijn de 11 BV-rekruten die deze grensverleggende uitdaging aangaan. Special Forces: Wie Durft Wint  vanaf maandag 1 mei om 20u35 zien bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven