Gunther Levi doet pijnlijke vaststelling na afscheid bij Familie: “klopt niet”

0
Gunther Levi doet pijnlijke vaststelling na afscheid bij Familie: “klopt niet”
Foto: VTM

Ophef bij de Familie-kijkers toen Gunther Levi ontslagen werd en Peter Van den Bossche verdween uit de VTM-serie. Hoe gaat het een jaar later met Gunther Levi?

“In mijn verbeelding zag ik een zee van tijd voor mij, toen ik afscheid nam van ‘Familie’. Maar dat is het geval niet”, bekent Gunther Levi in Primo.

“Toen ik vorig jaar bij ‘Familie’ vertrok, dacht ik dat het allemaal wat kalmer zou worden, maar er is alle dagen wel iets te doen.” Naast zijn muzikale carrière met De Romeo’s en solo, helpt Gunther Levi ook zijn echtgenote Charlotte…

“Ik spring ook wat bij in Artfashion. Het fashion agency van Charlotte, waar ik ’n beetje het administratieve werk doe”, onthult Gunther Levi in Primo. Ook een werf opvolgen behoort ondertussen tot Gunthers vaardigheden…

“Toen ik in januari van vorig jaar ‘Familie’ verliet, zijn we begonnen aan de bouw van de nieuwe showroom van Artfashion in Herentals. Ik heb de werken opgevolgd en er zowat vier maanden gewoond”, klinkt het bij ‘werfleider’ Gunther Levi in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven