Aldi neemt ingrijpende beslissing over aanbod

715
Foto: Aldi

Waar is de tijd dat er bij Aldi rijen stonden aan te schuiven voor de promoties? In het verleden was er vaak een stormloop op de promoties bij de non-food en waren producten in een mum van tijd uitverkocht.

Dat is al lang niet meer het geval, sinds een tijdje moet Aldi zelfs outletwinkels openen waar men tegen verlaagde prijzen de aanbiedingen van de afgelopen maanden kan kopen. De reden? Aldi geraakt van heel wat producten niet af. Mensen kijken naar hun centen en dus blijft er steeds meer in de winkels liggen.

Vandaag opent de winkelketen een tijdelijke outletwinkel in het vroegere winkelpand in de Bulestraat in Olen. Een tijdje geleden ging enkele honderden meters verder een nieuwe winkel open. De oude winkel is er nog en voor de tweede keer kunnen klanten er producten tegen sterk verminderde prijzen aankopen. Het gaat onder andere om grasmaaiers, relaxzetels, buitenhaarden en tal van andere producten die regelmatig worden aangevuld.

De winkel is elke dag (behalve op zondag) open van 8.30 tot 19 uur en dat al zeker voor de eerstvolgende drie weken. Het adres: Bulestraat 2, 2250 Olen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be