Familie-acteur Jan Van den Bosch duidelijk: “dat klinkt als een verwijt”

0
Familie-acteur Jan Van den Bosch duidelijk: “dat klinkt als een verwijt”
VTM

In 2022 beslisten Jan Van den Bosch en Fran, zijn jeugdliefde, om na 18 jaar hun relatie stop te zetten. In Story is hij openhartig over die bewogen periode.

Ze kennen elkaar al vanaf hun twintigste en trouwden drie jaar geleden, maar het koppel veranderde gaandeweg en groeide steeds verder uit elkaar. Scheiden was volgens de acteur de enige juiste beslissing.

“We zijn nu een betere versie van onszelf”, bekent Jan in Story. “Onze kinderen zeggen ook dat ze nu meer een mama en papa hebben.” Hoewel het voor de kinderen in het begin best lastig was, hebben ze de scheiding snel geaccepteerd. Dit komt volgens Jan omdat hij en Fran de zaken nooit verbloemd hebben.

“We geven hen het gevoel dat er ook naar hen geluisterd wordt”, aldus Jan Van den Bosch. “Ze mogen niet denken dat ze de speelbal van deze situatie zijn.”

Of hij zich door de scheiding gefaald voelt als vader? De acteur ontkent heftig. “Nee dat zou betekenen dat het huwelijk een soort wedstrijd is. Dat klinkt als een verwijt, alsof kinderen van gescheiden ouders niet gelukkig kunnen zijn.” Jan is er zeker van dat zoon Lou (10) en dochter Sam (bijna 8) minstens even gelukkig zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven