Gert Verhulst wil docusoap over Koen Wauters

400
DPG Media

Koen Wauters heeft enorm veel respect voor Gert Verhulst. Maar ook omgekeerd is dat geval. Gert heeft één opvallend voorstel voor Koen…

“Gert is een bedenker, een ondernemer, en hij is succesvol in alles wat hij doet”, klinkt het bij Koen Wauters in Dag Allemaal. “Hij heeft veel meer bereikt dan ik.” Maar daar is Gert het niet mee eens…

“Je bent te bescheiden, Koen. Er wordt te weinig benadrukt dat jouw carrière ongezien is in de Vlaamse showbizz. Jouw status is buiten proportie”, aldus Gert Verhulst in het dubbelinterview in Dag Allemaal. Gert doet Koen nog een opvallend voorstel…

“Ik zou een trouwe kijker van ‘De Wautersjes’ zijn, Koen”, stelt Gert Verhulst voor dat Koen Wauters maar een docusoap moet beginnen. Maar daarover is Koen héél duidelijk…

“’t Zal toch niet gebeuren”, benadrukt Koen Wauters in Dag Allemaal. “Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen. Ik ben er niet vies van om mij eens aan een ander soort televisie te wagen, maar toch liever niet op die manier.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be