Ella Leyers in paniek: “ik zou een hartverzakking krijgen”

0
Ella Leyers in paniek: “ik zou een hartverzakking krijgen”
Foto: VIER

Ella Leyers belandde op haar 19de in New York, maar eigenlijk was dat meer een toevallige samenloop van omstandigheden dan een weldoordachte keuze…

“Ik had altijd gezegd dat ik na m’n middelbaar toneelschool zou doen, maar toen het moment er was om bij de gevestigde Vlaamse instituten ingangsexamen te doen, kreeg ik stress en deinsde ik terug”, legt Ella Leyers uit in Het Laatste Nieuws. En toen maakte Ella een duidelijke fout…

“Ik heb me dan aan de universiteit ingeschreven voor theater-, film- en literatuurwetenschappen, maar ik besefte al snel: dat was een fout.” Al googelend kwam Ella erachter dat er in Londen audities mogelijk waren voor de toneelschool van New York. Met een verrassend resultaat…

Ella Leyers slaagde in haar audities en mocht in New York gaan studeren. “Ik ben er uiteindelijk vier jaar gebleven en ben er afgestudeerd.” Al bedenkt Ella Leyers zich dan wel één ding…

“Als ik daar nu over nadenk en ik stel me voor dat ik een negentienjarige dochter heb die met twee valiezen en haar goed humeur naar New York vertrekt: ik denk dat ik een hartverzakking zou krijgen”, aldus Ella Leyers in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven