Andy Peelman furieus: “we moeten met onze vuist op tafel slaan!”

329
Andy Peelman
Foto: DPG Media

Andy Peelman was jarenlang agent voor hij doorbrak dankzij De Buurtpolitie. “Een prachtig beroep”, aldus Andy Peelman in TV Familie. Al ziet hij wel een pijnlijke evolutie…

“De politie is precies het afvoerputje geworden van onze maatschappij”, zucht Andy Peelman. En daar ziet hij een duidelijke schuldige voor…

“Het is niet meer dan logisch dat de vakbonden betogen om het geweld tegen agenten aan te pakken. Er is meer steun en respect nodig voor de politie. Maar dat zal er nooit komen”, klinkt het somber bij Andy Peelman in TV Familie. En Andy weet wie verantwoordelijk is…

“In de politiek wordt er veel over gepraat, maar er gebeurt niets”, aldus Andy Peelman die ook eenvoudige oplossing ziet: “Justitie moet in de eerste plaats geweld tegen agenten harder laten bestraffen. Dat zou een krachtig signaal zijn.” Eén ding is duidelijk…

“Ik kan mij hier kwaad in maken. Hoe kan je mensen motiveren om agent te worden als je ziet wat er allemaal gebeurt? Wij Vlamingen zouden harder met onze vuist op de tafel moeten slaan”, benadrukt Andy Peelman in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be