Jools Jatta Janssens: “ik wist niet dat hij m’n broer was”

8101
Foto: VTM

Jools Jatta Janssens kruipt sinds kort in de huid van ‘Jamila’ in Familie. De actrice is het enige kind van haar mama, maar Jools heeft wel een heleboel halfbroers- en zussen…

De Familie-actrice onthult in Dag Allemaal dat haar ouders uit elkaar gingen toen ze amper 2,5 jaar was. “Ik heb eigenlijk altijd bij mijn mama gewoond”, onthult Jools in het weekblad. Lange tijd had ze weinig contact met haar vader waardoor ze niet altijd even goed op de hoogte was van hoeveel halfbroers en -zussen ze had…

“Bij mama ben ik enig kind, aan papa’s kant heb ik drie halfbroers en een halfzusje”, onthult Jools in Dag Allemaal.

“M’n oudste broer woont in Gambia, die zie ik dus niet. Ik heb een broertje in Oost-Vlaanderen met wie ik nog nooit contact heb gehad. En dan heb ik nog een broer die vier jaar jonger is dan ik en ook in Antwerpen woont, maar met wie ik weinig contact heb. Alleen m’n halfzusje van drie jaar zie ik wekelijks”, lezen we in Dag Allemaal een overzichtje van Jools’ stamboom.

“Ik heb met m’n broers niet echt een band. Alleen met die in Antwerpen een heel klein beetje. Ik zat met hem op de lagere school, maar ik wist toen niet dat hij mijn broertje was”, vertelt Jools Jatta Janssens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be