Ruth Beeckmans onthult laatste momenten met Gary

Ruth Beeckmans
Foto: Photo News

Ruth Beeckmans vertelt in Dag Allemaal openhartig over hoe haar man Gary overleed: “op drie kwartier tijd is je leven weg”, klinkt het emotioneel bij Ruth in het weekblad…

Die bewuste nacht werd Ruth wakker van gestommel… Plots vond ze Gary boven aan de trap, ineengezakt… ‘Liefje, wat doe je hier?’ vraagt Ruth nog. Maar dan valt Gary achterover. Meteen gaan alle alarmbellen af bij Ruth Beeckmans…

“Gary was brandweerman, hij had mij altijd gezegd: als er ooit iets gebeurt met iemand, éérst 112 bellen, dan pas reanimeren.” Ruth wist dan ook hoe ze moest reageren…

“Ik heb gebeld en vervolgen ben ik beginnen pompen.” Ruth moest haar 9-jarige dochtertje Charlie-Sue wakker roepen om haar te vragen de deur te openen voor de hulpdiensten. Maar toen volgde het tragische verdict…

“De ambulance is er, ze shocken hem, het hart klopt weer, maar een halfuur later komen ze gewoon tegen je zeggen: ‘Je man is overleden.’ En dat is het. Op – wat zal het zijn? – drie kwartier tijd is je leven weg. Echt wég”, klinkt het emotioneel bij Ruth Beeckmans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be