Geheim onthuld over nieuwe vriend Camille

0
Geheim onthuld over nieuwe vriend Camille
Foto: VTM

Camille Dhont straalde van geluk toen ze eindelijk haar liefde voor haar nieuwe vriend Dino bekend maakte. Nu blijkt dat Dino al eerder bekendheid verwierf…

Dino Verhelst is niet alleen de nieuwe vriend van Camille, maar ook haar tourmanager. Voor iemand als Camille die haast non-stop onderweg is, zal het zeker een voordeel zijn dat ze zich dan vaak gesteund voelt door de aanwezigheid van Dino…

Camille en Dino delen niet alleen hun West-Vlaamse roots maar komen ook beide uit een ondernemersgezin, schrijft Story. Behoefte aan wilde feestjes heeft het koppel niet, daarvoor hebben ze het te druk… Al onthult Story ook nog een geheimpje over Dino…

Zo kunnen VTM-kijkers zich Dino misschien nog herinneren toen hij tien jaar geleden deelnam aan Junior MasterChef. Camille loofde in haar docusoap de kookkunsten van haar nieuwe vriend en dat is niet verwonderlijk…

Dino was amper dertien jaar toen hij Junior MasterChef op zijn naam schreef en grote indruk maakte in het programma.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven