Christiaan uit Blind Getrouwd hakt knoop door: “het wordt niks tussen ons…”

257
VTM

Christiaan en Jana leken op weg naar een sprookjeshuwelijk, maar uiteindelijk besloten ze toch de stekker uit hun huwelijk te trekken aan het einde van Blind Getrouwd. Maar dan kwam er plots opvallend nieuws…

Jana leek dan toch te beginnen twijfelen en leek hun relatie een tweede kans te willen geven. Weg van de camera’s. Maar Christiaan heeft nu zelf een knoop doorgehakt…

“Wij hebben inderdaad nog gedatet na ‘Blind Getrouwd’”, onthult Christiaan in Dag Allemaal. “We hadden zo’n mooi parcours afgelegd en waren benieuwd of er meer inzat, zonder camera’s.” Maar één ding werd al snel duidelijk…

“Maar er zijn enkele fundamentele hindernissen, zoals de afstand, waardoor we geen relationele klik hebben.” En dan kon Christiaan slechts één conclusie trekken…

“We hebben ’n sterke vriendschap, ik hoor Jana dagelijks, maar mijn romantische gevoelens blijven uit. Tussen mij en Jana zal het dus niets meer worden”, aldus Christiaan uit Blind Getrouwd in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be