Metejoor onthult details over nieuw seizoen Liefde voor Muziek

190
VRT

Metejoor moet dé klepper worden in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Al gaat het voorlopig vooral over het feit dat Metejoor en Julia van K3 opnieuw samen in een tv-programma zitten. Opnieuw voer voor roddels?

De roddels die de ronde deden over zijn affaire met Julia Boschman van K3 noemt de zanger ‘de minder fijne dingen’ van de showbizzwereld. Over het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek wil de zanger wél wat uitspraken doen…

“Voor mij waren die opnamen niet alleen inspanning, maar ook echte ontspanning”, vertelt Metejoor in Dag Allemaal.

“Zo’n leuke bende, er waren geen diva’s bij. Het klikte vanaf dag één. We hadden constant de slappe lach. Ik ben benieuwd hoe ze dat in beeld gaan brengen”, aldus Metejoor die ook reeds traantjes voorspelt…

“Ik heb één keer gehuild en ik heb ook iemand doen huilen met een cover. Het was vooral heel bij zonder om al die andere artiesten mijn nummers te horen zingen. Ze hebben er echt zotte dingen mee gedaan”, klinkt het enthousiast bij Metejoor in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be