Ianthe Tavernier: “ik heb hard geweend”

179
Foto: VTM

Ianthe Tavernier onthult in Story dat op tram 3 stappen voor haar een emotionele bedoening was…

“Toen ik dertig werd, heb ik hard geweend”, lacht De Buurtpolitie-actrice in Story. En daar had ze een duidelijke reden voor…

“Het lijkt alsof je leven op orde moet zijn, maar op mijn 34ste zit mijn leven nog steeds niet honderd procent op de rails”, geeft de musicalster grif toe. Al heeft Ianthe dat ondertussen wel kunnen relativeren…

“Ik leef op mijn eigen tempo, maar dat is oké. Ik heb mijn eigen appartement en bouw rustig stap voor stap verder aan mijn carrière”, aldus Ianthe Tavernier in Story. Maar voelt ze haar biologische klok nog niet tikken?

“Nee, ik ben blij met hoe mijn leven nu loopt. Ik sluit niet uit dat ik ooit mama word, maar ik geniet momenteel van alle mooie projecten die op mijn pad komen. Ik amuseer me wel met mijn neefjes en nichtjes”, benadrukt Ianthe Tavernier in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be