Eddy Planckaert: “ik ben een keiharde mens…”

82
Foto: VRT

Eddy Planckaert geeft in Dag Allemaal toe dat hij een gevoelsmens is. En makkelijk een traantje zal laten, zelfs op televisie. Maar er is ook ‘een andere Eddy’…

Eddy Planckaert durft gerust zijn emoties uiten op televisie: “Ik vind het een fabeltje van vroeger dat een man niet mag huilen. Daar doe ik niet aan mee”, benadrukt Eddy in Dag Allemaal. Maar er is ook een andere zijde aan de pater familias van de Planckaerts…

“Ik ben ook een keiharde mens, hoor, iedereen weet dat”, geeft Eddy toe in het weekblad. Maar niet zoals je zou denken…

“Maar dan op het vlak van de ‘simplistische dingen’: je voet verstuiken en beginnen te janken dat je been gebroken is. Jammeren dat er een kras op je auto zit omdat je tegen een tak bent gereden. Lamenteren omdat je op de autostrade in panne gevallen bent en de verwarming niet werkt, of omdat je telefoon kapot is en je al je nummers kwijt bent… Dat trek ik mij allemaal niet aan” verduidelijkt Eddy Planckaert in Dag Allemaal.

“Maar dingen die met liefde en gevoelens te maken hebben, daarvan kan ik wel emotioneel worden”, verduidelijkt Eddy Planckaert het verschil tussen gevoelsmens Eddy en zijn ‘keiharde’ kant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be