Schokkende reacties op foto Nathalie Meskens: “Eet u wel genoeg? Dit is niet mooi”

288
Foto: VTM

Nathalie Meskens is opnieuw het slachtoffer geworden van bodyshaming. Op de sociale media deelde Nathalie een foto met twee verschillende laarsjes. De actrice/presentatrice kon niet kiezen en dus schakelde zij de hulp van haar meer dan 250.000 volgers in. En die hadden een duidelijke mening, maar dan vooral over het lichaam van de zangeres, actrice en presentatrice.

“Uw botjes zien er ook heel mager uit, eet U wel genoeg”, vraagt William af. Reinhilde kwam Nathalie in Vilvoorde tegen en geeft onomwonden haar mening over het lichaam van Nathalie: “Ik hou van slank maar jij bent echt te mager Dat is helemaal niet mooi 👎👎”, schrijft zij.

“Maar je bent ineens zo mager…..”, reageert nog iemand anders. Brenda is ook van mening dat Nathalie té mager staat en geeft zelfs toe dat zij ervan geschrokken is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be