Broer van ‘Temptation Island’- verleider Joshua in ‘The Voice’

0
Broer van ‘Temptation Island’- verleider Joshua in ‘The Voice’
Foto: VTM

Mama is gestorven aan kanker. Ik wil haar trots maken en mijn dromen najagen

Terwijl broer Joshua zich bezig houdt met zijn managementbureau waarmee hij influencers begeleidt, zingt Ashley Feytons de pannen van het dak.

“Zelf ben ik niet heel actief op sociale media”, verklapt Ashley aan TV Familie. Volgens hem een bewuste keuze omdat hij zich daardoor niet wil laten afleiden. “Al zou Joshua mij wel kunnen helpen op dat vlak. Maar ik wil daar geen misbruik van maken”, aldus Ashley.

Beiden hebben echter een ijzersterkte band en ook zijn zus is belangrijk in zijn leven. “Mijn zus Jewell, die deelnam aan de Miss-België-verkiezing, is de verborgen parel van onze familie”, vertelt Ashley Feytons tijdens het gesprek aan TV Familie. Volgens hem is haar stem fenomenaal.

Om deel te nemen is zonder twijfel wel moed en lef nodig en blijkbaar heeft Ashley dit van zijn mama. “Ze is gestorven aan de gevolgen van kanker, maar tijdens haar leven was ze een enorme durfal”, vertelt Ashley.

“Ik wil haar trots maken en mijn dromen najagen. Bang zijn en kansen niet grijpen, dat hoort niet in dat rijtje thuis”, verklapt hij moedig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven