Natalia in tranen na overlijden

0
Natalia in tranen na overlijden
Foto: VTM

Mensen die hun mama of papa verloren zijn, die weten wat dat met een mens doet. Natalia kan er helaas ook over meepraten, zij verloor 12 jaar geleden haar papa Willy Druyts. De gewezen sportman overleed tijdens het hoogtepunt van de carrière van de zangeres en was bijzonder trots op zijn bekende dochter.

En Natalia is vandaag de dag nog héél trots dat haar papa haar mee gevormd heeft tot wie zij nu is, ook al hoorde daar heel wat discipline bij.
Liefste paps, 12 jaar vandaag. Toch altijd wel een speciale dag keer op keer”, lezen we op de Instagram van de zangeres uit Oevel.

“Elk jaar een feestje voor jou met wat traantjes. Maar wat een privilege dat ik jou mijn papa mag noemen. I love you, i miss u en elke avond geef ik jouw kleinkindjes een kruisje van bompa op hun voorhoofdje”, besluit Natalia. Waarna bekende en minder bekende mensen haar met hartjes en knuffels bedelven. Onder hen onder andere Astrid Coppens, Bob Savenberg, Isabelle A, Jani Kazaltzis, Hanne Verbruggen, Bart Kaëll, Jef Neve en Raf Van Brussel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven