Tine Priem maakt mode duurzaam

0
Tine Priem maakt mode duurzaam
Foto: VRT

In tijden van crisis toch eindeloos shoppen

Als actrice uit Thuis is Tine Priem zonder twijfel een klepper van formaat. Haar positiviteit straalt af op haar collega’s en ook als ondernemer gaat het haar voor de wind.

Twee jaar geleden startte ze haar webshop Gingers in volle coronacrisis op. “Het voelt nog altijd als het juiste idee op het juiste moment”, zegt Tine in Primo.

Wat het antwoord op die vraag is zullen we nooit weten maar wat we wel weten is dat Gingers ondertussen voorzien wordt van een nieuwe campagne: ‘No waste’.

Het doel van Tine is mode duurzamer maken en mensen op een budgetvriendelijke manier toch trendy voor de dag te laten komen. Tine Priem legt uit in Primo: “We verkopen die eindereeksen met een mooie korting”. De insteek is het combineren van stukken uit de nieuwe collectie met outlet stukken.

Ondertussen trommelde ze heel wat ‘Thuis collega’s’ op om haar te helpen bij het aanmoedigen van mensen om de campagne te volgen en ook stukken te kopen en te combineren. De aanpak was alvast professioneel want iedereen werd gestyled door kapsalon L’Odace en Christophe en “het resultaat mag er zijn”, bevestigt Tine zelf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven