Opnames The Masked Singer starten deze maand

0
Opnames The Masked Singer starten deze maand
Foto: VTM

Onze showbizzwatchers doen hun werk, later deze maand starten de opnames van ‘The Masked Singer’. VTM heeft er lange tijd geheim over gedaan, maar er komt een derde seizoen van ‘The Masked Singer’ en het is Jens Dendoncker die het programma zal presenteren.

Geen Niels Destadsbader meer, die ging liever uit de kleren op de openbare omroep. Maar goed, terug naar de opnames van ‘The Masked Singer’ dan, die zouden rond 22 november van start gaan.

Wie volgt Sandra Kim en Camille op? We zullen dat pas in de loop van 2023 weten. Laten we vooral hopen dat VTM de afleveringen niet tot het najaar van 2023 laat liggen, want zolang kan het publiek niet zwijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven