Eddy Planckaert in tranen

0
Eddy Planckaert in tranen
Foto: VRT

Wie zondagavond naar ‘Château Planckaert’ op Eén heeft gekeken, heeft het mogelijk niet droog gehouden bij het afscheid van Mémé Clara en bij het mooie eerbetoon van haar familie aan de (over)(groot)moeder van de familie.

Ook de familie Planckaert keek naar wat wellicht de meest emotionele aflevering ooit in de reeks zal worden. Zelfs pater familias Eddy Planckaert hield het niet droog.

“Dank voor al het moois wat u ons heeft gegeven meme Clara. U was als een tweede moeder voor mij zo liefdevol”, reageert Eddy Planckaert op  zijn sociale media.

“De aflevering van vandaag was voor mijn vrouwtje en mezelf een zware dobber maar tegelijk ook een verlossend gevend gevoel, traantjes zijn gevloeid, maar ook het besef wat wij met onze familie aan elkaar hebben”, gaat Eddy in zijn emotionele bericht verder.

Clara was de moeder van zijn vrouw Christa, maar zij was eigenlijk ook zijn moeder, want Clara heeft de familie héél veel geholpen in periodes dat Eddy met de wielersport actief was en vaak voor een langere periode in het buitenland was. “MEME CLARA voor ons ben jij voor altijd en overal dicht bij ons”, besluit Eddy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven