Ontknoping in zoektocht naar verkrachter in ‘Familie’

0
Ontknoping in zoektocht naar verkrachter in ‘Familie’
Foto: DPG Media

Zal Kato uit zijn klauwen geraken?

In ‘Familie stijgt de suspense naar ongeziene hoogtes. Lars (Kurt Rogiers) keert terug en dat zorgt zonder twijfel voor heel wat spanning en sensatie, ontdekt TV Familie. Maar er is ook nog de zoektocht naar ‘de verkrachter’, die toch al voor heel wat heftige beelden zorgde.

Kato (Alix Konadu) was op een fuif getuige van een verkrachting toen ze de toilet deur toevallig opende. Ze zag ook hoe de ‘dader’ alles aan het filmen was met zijn gsm maar zag niet wie het was.

Inmiddels was er op het kot van Kato ook een nieuwe inwoner, de sympathieke Ian (Jasper Heyman), wiens charmes meteen werden gesmaakt door heel wat meisjes, ook door Kato zelf dus.

Ondertussen waren Cedric (Yanni Bourguignon) en Louise (Charlotte Sieben) er reeds achter gekomen dat Ian de vreselijke verkrachter is.

Kato is met Ian naar de chalet van zijn rijke ouders in de Ardennen vertrokken, zich van geen kwaad bewust. Daar kon ze nipt gered worden door Louise en Cedric, die onderweg waren naar de chalet. Nu is de vraag volgens TV Familie of Kato uit de handen van Ian zal blijven of zij zelf slachtoffer wordt van de verkrachter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven