Ann Van den Broeck vecht tegen kanker: “ik heb het niet zelf meer in de hand”

0
Ann Van den Broeck vecht tegen kanker: “ik heb het niet zelf meer in de hand”
VTM

Ann Van den Broeck krijgt nog steeds zware chemo, maar dat weerhoudt de voormalige Familie-actrice er niet van om in oktober, de actiemaand tegen borstkanker, toch volop op de barricaden te kruipen om borstkanker bespreekbaar te maken. Maar hoe gaat het nu écht met de 45-jarige actrice?

Ann Van den Broeck onthult in Citta dat ze goed zorg draagt voor haar lichaam: “Sinds mijn borstkanker werd vastgesteld, drink ik geen alcohol meer. Suikers vermijd ik zo veel mogelijk, want de kanker voedt zich daarmee.” Want één ding moet de actrice toegeven…

“Er waren momenten in mijn leven dat ik dacht dat ik mezelf ziek maakte, omdat ik me aanhoudend gestresseerd voelde”, onthult Ann Van den Broeck in Citta.

“Daar krijg je uiteraard geen kanker van, maar het beïnvloedt wel je immuunsysteem. Ik ben down-to-earth, maar ik zie die kanker als een soort waarschuwing.” Al beseft de actrice één ding maar al te goed…

“Toch heb ik deze levensbedreigende ziekte niet zelf in de hand. Daarom verbaast het me dat ik zo sterk en energiek overkom in een interview als dit of op televisie. Het lijkt wel een oerkracht die dan naar boven komt”, aldus Ann Van den Broeck in Citta.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven