An Lemmens boos: “grrrr, ze zijn weer bezig”

0
An Lemmens boos: “grrrr, ze zijn weer bezig”
Foto: VTM

An Lemmens heeft zich maandag nog eens boos gemaakt. Op de sociale media zag zij haar foto opduiken bij fake news. Titels als “Ze wist niet dat de camera nog aan het opnemen was. Is dit het einde van haar carrière?”, “Haar hele toekomst in gevaar! Fans zijn verdrietig over het nieuws van vandaag” en “Een tragisch einde vandaag voor An Lemmens”, verschijnen helaas weer op Facebook en dat maakt An Lemmens terecht boos.

Ze misbruiken niet alleen haar naam, ook haar beeltenis trouwens. En het ergst van al is dat mensen al die onzin vaak ook geloven. An heeft daarom een boodschap voor al haar volgers.

“Indien je dergelijke clickbaits of berichtn ziet: niet op de link klikken!!!” schrijft An op Instagram Stories. “Of het nu gaat om cryptomunten, ongelooflijke manieren om schatrijk te worden, schoonheidsproducten of wat dan ook: dit zijn sites die mijn (en collega’s hun) naam en foto misbruiken om mensen op te lichten en geld afhandig te maken”, gaat An Lemmens verder.

De gebruikte technieken doen al lange tijd de ronde. Ook ander andere Koen Wauters, Philippe Geubels en Koen Wauters passeren regelmatig de revue. Maar het is allemaal oplichting!

An Lemmens kan haar volgers alleen maar oproepen om er niet op in te gaan en de berichten te rapporteren. “Maar klik niet op de link, of geef geen info”, benadrukt zij.

“Als ik een manier vind om schatrijk te worden, of een andere belangrijke mededeling heb, dan vertel ik het hier zelf wel, op mijn echte persoonlijke sociale media”, besluit An Lemmens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven