Sandrine André onthult moeilijke periode: “ik zat in een negatieve spiraal”

0
Sandrine André onthult moeilijke periode: “ik zat in een negatieve spiraal”
Foto: VTM

Sandrine André heeft lange tijd een kinderwens gekoesterd. Ooit zou ze gezegd hebben dat geen kinderen krijgen haar ongelukkig maakte, maar dat klopt niet meer, onthult de Familie-actrice in Het Laatste Nieuws. Wat is er veranderd?

“Hans en ik, we hebben alles geprobeerd. Kunstmatige inseminatie, in vitro en toen ik dan uiteindelijk zwanger was, bleek het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap”, doet Sandrine André haar pijnlijke verhaal in Het Laatste Nieuws.

“De inspuitingen, de hormonen, dat heeft allemaal jarenlang geduurd, tot ik op zeker ogenblik voelde: het hoéft niet meer. Voor wie deed ik het nog?” vraagt de actrice zich openlijk af. Er was ook méér aan de hand…

“Hans en ik, we waren elkaar onderweg ook wat kwijtgeraakt en ik heb gezegd: ‘Wat als we het nu eens loslieten?’ Dat hij al twee kinderen had uit een eerdere relatie maakte dat gemakkelijker.” Toch moest Sandrine André achteraf door een rouwproces…

“Al heb ik achteraf wel een rouwproces doorgemaakt, zeker toen mijn vriendinnen één na één zwanger werden. Ik zat in een negatieve spiraal — het was ook de periode waarin mijn ouders ziek waren”, klinkt het emotioneel bij Sandrine André in Het Laatste Nieuws.

“Het was pas toen Hans me na vijftien jaar ten huwelijk vroeg dat we daar uit geraakt zijn. Plots hadden wij óók eens goed nieuws. Achteraf bekeken is dat echt een keerpunt geweest”, aldus Sandrine André in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven