Caroline Maes na echtscheiding: “ik was enorm geschrokken”

535
Foto: DPG Media

Na een relatie van 23 jaar kwam er een einde aan het huwelijk van Familie-actrice Caroline Maes en Peter. De breuk kwam voor velen als een verrassing…

“Ik was zelf geschrokken dat ik eindelijk de moed had gevonden”, geeft Caroline Maes ook zelf toe in Story. “Het was nodig, en nu is gebleken dat dat een goede zaak is geweest.”

“Soms moet je moeilijke beslissingen durven te nemen om zuurstof aan jezelf maar ook aan je kinderen te geven.” Want er was een duidelijke reden om te scheiden van haar man…

“Als je de hele tijd discussieert, is dat voor hen ook geen fijne omgeving. Als je zo lang samen bent, sluipt dat erin, en op een bepaald moment merk je dat je alle twee een weg bent ingeslagen die niet echt meer samenloopt”, geeft Caroline Maes toe in Story.

“Je hebt op die 20 jaar veel pogingen gedaan om dingen te herstellen. Je moet ervoor gaan en niet te snel opgeven. Zeker als je kinderen hebt. Maar op een bepaald moment voel je: ik ben hier een vaas aan het plakken die al met haken en ogen aan mekaar hangt. Dan is het soms beter om te stoppen”, onthult Familie-actrice Caroline Maes waarom ze besloot de stekker uit haar huwelijk te trekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be