Anne De Baetzelier onthult trauma: “dat heeft voor veel negativiteit gezorgd”

304
Anne De Baetzelier
Foto: DPG Media

Anne De Baetzelier wandelde aan het begin van de zomer de ‘Camino del Norta’ naar Santiago de Compostela. En tijdens die zware tocht kwam Anne zichzelf tegen…

De presentatrice legde 850 kilometer af op 32 dagen. Ze wandelde haast altijd alleen omringd door prachtige natuur. Aan het eind van die zware tocht, werd het Anne De Baetzelier allemaal even teveel…

“Ik heb tranen gelaten, puur van geluk. Ik heb ballast achtergelaten, dingen die ik al mijn hele leven meesleurde”, onthult Anne De Baetzelier in Dag Allemaal. In haar tienerjaren beleefde Anne immers een akelig moment…

“Dingen uit mijn jeugd die voor negativiteit zorgden”, onthult Anne De Baetzelier in Dag Allemaal. “Ik wijd er liever niet over uit, het is vrij persoonlijk. Maar er was een incident tijdens mijn puberteit waarover ik me lang slecht voelde, mijn zelfbeeld zat daardoor helemaal fout.” Al wil Anne daar nog één ding over kwijt…

“Op je veertiende ben je nog heel beïnvloedbaar, Ik kon dat niet van mij afzetten. Pas nu heb ik begrepen: het haalt mij onderuit, je mag dat niet mee blijven zeulen”, klinkt het bij Anne De Baetzelier in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be