Martine Jonkcheere haalt keihard uit naar Familie: “geen erkenning, geen respect”

516
Foto: VTM

Gewezen Familie-actrice Martine Jonckheere was er zaterdag niet bij tijdens de viering ’30 jaar Familie’ in de Antwerpse Lotto Arena. Was VTM haar vergeten uit te nodigen? Niet dus, want Martine deelde op Instagram een bericht en daarin was zij behoorlijk negatief over het productiehuis dat ‘Familie’ maakt.

“Zaterdag viert Familie haar 30 jarig bestaan. 🥂🥂 Een mooie kroon op het werk van de collega’s die zich elke dag inzetten om het beste van zichzelf te geven. Helaas valt die eer mij niet te beurt. Het personage Marie Rose, als pionier van het eerste uur, maakt geen deel meer uit van het verhaal. Ze wordt doodgezwegen alsof ze nooit heeft bestaan! Als ‘oud castlid’ werd ik echter wel uitgenodigd om de show bij te wonen, om nadien een babbeltje te slaan met de vaste cast. Ik heb bedankt voor de eer!”, schrijft Martine op haar sociale media.

“Ondertussen is bij mij de bladzijde al lang omgedraaid! In de wereld waarin wij nú leven heb ik ondervonden dat je niet mag rekenen op erkenning, nóch op respect! Hoé hard je ook je best hebt gedaan”, haalt Martine Jonckheere aan.

“Dat respect heb ik uiteindelijk wel gekregen van het trouwe publiek en de fans. Hun dankbetuigingen hebben ze in een boekvorm gegoten. Die zal ik, samen met de mooie herinneringen, voor altijd koesteren! Zoiets is mij 1000 maal méér waard dan om het even welk feest!”, besluit Martine.

“Liefste Martine, ik had het heerlijk gevonden hebben moest je er toch bijgeweest zijn morgen. Ik neem je mee op het podium, ….♥️” reageert Caroline Maes op Instagram. Zij betreurt de houding van haar vroegere collega.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be