Jens Dendoncker zwaar onder vuur na pijnlijke flater: “hij moest zich schamen!”

1782
Foto: VTM

Jens Dendoncker beleeft minder aangename tijden. Zijn relatie met Lauren Versnick liep op de klippen en nu komt hij ook als televisiemaker onder vuur te liggen… Wat is er aan de hand?

Jens Dendoncker is op VTM te zien in ‘Wie Zoekt Die Wint’, maar dat nieuwe programma moet heel wat kritiek slikken. Het concept is ‘heel erg ongepast’, klinkt het…

In het programma kunnen kandidaten 100.000 euro winnen. Maar die som geld zit verstopt in hun eigen huis. En om het geld te vinden moeten de kandidaten soms hun eigen huis uit- of afbreken… Muren worden gesloopt, kussen worden kapot gescheurd,… De (weinige) kijkers vinden het maar niets…

“Wat een geldverspilling”, publiceert TV Familie enkele negatieve commentaren op het programma vol vernielzucht: “En dat in deze tijden van crisis. Onvoorstelbaar. VTM en Jens Dendoncker moeten zich schamen!”

Bram De Brabander geeft als televisierecensent van Het Laatste Nieuws toe dat het misschien niet het ideale moment is om zo’n programma uit te zenden. Anderzijds kiezen de kandidaten zelf hoever ze gaan in hun vernielzucht om de hoofdprijs van 100.00 euro te vinden…