Caroline Maes uit Familie: “mijn relatie is soms beangstigend”

0
Caroline Maes uit Familie: “mijn relatie is soms beangstigend”
Foto: VTM

Caroline Maes zag haar huwelijk twee jaar geleden op de klippen lopen, maar al snel vond ze opnieuw de liefde bij Kim, haar creative director bij Familie.

De Familie-actrice en haar baas vonden in eerste instantie troost bij elkaar toen ze beiden in een echtscheiding verwikkeld waren. Maar al snel bloeide er iets moois tussen hen…

Uiteindelijk gaf het koppel ook toe aan hun gevoelens: “We kunnen goed praten met mekaar, maar ook luisteren, en we denken en reageren vaak hetzelfde”, vertelt Kim in Story.

“Ook zijn we beiden heel zorgzaam, niet alleen voor onze partner, maar ook voor anderen. En we genieten allebei graag van het leven, houden van koken, lachen met dezelfde dingen… Caroline en ik zijn echte soulmates”, klinkt het verliefd bij Kim in Story. En Caroline  kan daar maar één iets aan toevoegen…

“Soms vind ik het zelfs een beetje beangstigend hoe hard we op mekaar lijken, want vaak zeggen ze dat je tegenpolen moet zijn om mekaar aan te vullen”, vertelt Caroline Maes uit Familie in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven