Nathalie Meskens: “ben in janken uitgebarsten”

0
Nathalie Meskens: “ben in janken uitgebarsten”
Foto: VTM

De geboorte van haar jongste zoontje Loé was voor Nathalie Meskens een blijde gebeurtenis en dat ondanks het feit dat ook hij met een keizersnede op de wereld kwam. Nathalie Meskens kreeg namelijk de kans om haar zoontje zelf uit haar buik te nemen.

“Dat was echt indrukwekkend. Het meest buitengewone dat ik in mijn leven zal mogen meemaken. Het moment waarop ze zeiden: ‘Pak hem maar’, was werkelijk onvergetelijk”, vertelde Nathalie Meskens tijdens een interview met De Morgen.

“Maar los daarvan moet je daarna zwaar revalideren. Ze hebben je buik opengesneden, dus dat is enorm pijnlijk. De eerste week lig je plat, je kunt nauwelijks bewegen, het duurt twintig minuten om naar het toilet te gaan. Mijn oudste dochtertje was toen anderhalf en begreep niet wat er aan de hand was”, reageert Nathalie Meskens in De Morgen.

“Zij wilde gewoon op het bed springen en mij knuffelen, maar dat kon niet, dat mocht niet. Ik vond dat zo verschrikkelijk dat ik in janken ben uitgebarsten. Ik voelde mij zo hulpeloos. Je bent zo afhankelijk tijdens de revalidatie”, gaat Meskens verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven