Laura Lynn heeft nieuws voor de fans: “dat ga ik niet meer doen”

233
Vipnieuws.be

Laura Lynn lanceerde onlangs nieuwe muziek. Met ‘Zo is het leven’ wil ze opnieuw aanknopen met haar eerste successen. Het is een terugkeer naar haar roots ook…

Laura Lynn keert na een uitstapje in het country-genre immers terug naar de schlager. In Dag Allemaal onthult de zangeres waarom…

“Dat heeft de coronaperiode me bijgebracht. Ik heb lang nagedacht of ik echt verder wilde in de richting van de country. En vrij snel kwam het antwoord dat schlager m’n échte grote liefde is”, verduidelijkt Laura Lynn in Dag Allemaal.

“Daar wil ik nu verder op bouwen. Ik kijk uit naar nieuwe nummers, de teksten mogen wat dieper gaan, ’t mag wat vrouwelijker zijn en meer inhoud hebben nu.” Al wil de zangeres één ding benadrukken.

Spijt van haar uitstapje naar de country heeft ze niet. “M’n eerste country-cd heeft het goed gedaan. Maar de tweede, ja, dat was brute pech. Die is uitgekomen op 13 maart 2020, bij het begin van de lockdown. Vrijdag de dertiende trouwens, ik had al een voorgevoel dat het geen goed idee was om op die dag een nieuw album te lanceren”, aldus Laura Lynn in Dag Allemaal.