Tien om te zien krijgt bakken kritiek over zich heen

95910
Foto: VTM

Het moest een feest worden maar voor heel wat mensen is de eerste opname van ‘Tien Om Te Zien’ op een fiasco uitgedraaid.

Bij VTM zullen ze wellicht tevreden zijn dat er maandagavond veel volk in Westende aanwezig was, maar heel wat van die bezoekers zijn ontevreden naar huis gekeerd. De reden? Ze konden niets zien. Een deel van de site van ‘Tien Om Te Zien’ was afgezet met hoge dranghekken, het podium was de laag en heel wat mensen gingen dan ook naar het strand om te kijken en of te luisteren.
“Je kon niets zien.. er stonden ook heel veel mensen op het strand omdat er langs voor geen plaats meer was misschien in het vervolg daar eens aan denken om een paar boksen daar te hangen en een scherm jammer dat jullie daar niet aan dachten want voor zo een evenement was er maar weinig plaats aan de voorkant om te staan..”, reageert een teleurgestelde bezoeker.

“Het was zeer slecht georganiseerd. Je kon niets zien veel te weinig plaats om te staan. Aan beide kanten stonden er schermen maar veel te ver van het podium, je kon de klank met moeite horen door al het lawaai. Niet te doen na 10 min waren wij al terug weg”, reageert een andere bezoeker.

“Schandalig is het, alles afgespannen zodat je niks kan zien, nadarhekken met pinnen bovenaan zodat de kids niks zouden kunnen zien!! Op het strand zie je niks en dan zetten ze een groot scherm maar heb je geen geluid, kan je beeldjes kijken zoals de baby’s… geld klopperij nu, tickets 250 euro tot 30 euro , vroeger als kind alles gratis en zoveel beter”, lezen we op Facebook.

De kritiek is VTM niet ontgaan. “We vinden het jammer om te lezen dat jullie niet op de site zijn geraakt. Omwille van veiligheidsredenen werd het aantal mensen op het terrein nauwlettend gemonitord door onze security. De site werd achteraan inderdaad afgesloten met hekken en doeken aangezien deze route vrij moest blijven voor hulpdiensten en het dus niet de bedoeling is dat mensen daar blijven kijken naar de optredens. We noteren zeker je feedback over het scherm en koppelen dit terug naar ons productieteam”, reageert VTM.

En blijkbaar hebben sommigen toch genoten. “Het was gewoon FAN-TAS-TISCH !!! Tien om te zien is weer helemaal terug van weggeweest !”, reageert een enthousiaste bezoeker.