Sandrine André geeft spoiler van formaat prijs

Foto: DPG Media

De eerstvolgende weken blijven de kijkers en fans van ‘Familie’ in de kou staan, want ‘Familie’ is aan de jaarlijkse zomerstop bezig, maar in Lint lopen de opnames nog gewoon door.

En na de zomer komen er best wel spannende afleveringen aan én is er het feest naar aanleiding van 30 jaar Familie in de Lotto Arena, iets waar iedereen naar uitkijkt. “Er wordt me vaak de vraag gesteld of ik er bij zal zijn op het “30 jaar Familiefeest” in de Lotto Arena in Antwerpen…..NATUURLIJK ben ik daar bij 🥳”, reageert Sandrine André op Instagram.

En dat betekent dus dat Véronique niet zal sterven tijdens het ongeval waarin zij tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ betrokken was. Het zou ook wel straf zijn, ‘Familie’ heeft het afgelopen seizoen van teveel populaire gezichten afscheid genomen. Sandrine André uit de reeks schrijven zou mogelijk de doodsteek voor de soap betekenen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be