Sieg De Doncker over Familie: “die intieme scènes gingen heel vlot”

0
Sieg De Doncker over Familie: “die intieme scènes gingen heel vlot”
Foto: VRT

Sieg De Doncker vond het best wel spannend en intimiderend om op de set van Familie terecht te komen. Want Sieg kampte met één groot probleem…

“Omdat ik geen acteeropleiding heb gehad”, verduidelijkt Sieg in Story waarom hij zich onzeker voelde. “Het was allemaal nieuw en je wilt natuurlijk niet afgaan.” Maar al snel volgde er goed nieuws…

“Mijn tegenspelers Kürt Rogiers en Sandrine André en de regisseurs hebben me goed begeleid en bijgestuurd. Daardoor heb ik stappen kunnen zetten. Ik heb al de meest uiteenlopende emoties moeten spelen.” Zo ook enkele erg intieme scènes met Sandrine André… Hoe verliep dat?

“Vanaf het eerste moment hadden we een goede verstandhouding”, vertelt Sieg De Doncker over zijn relatie met Sandrine André.

“Zij is een heel rustige en professionele vrouw, maar ze kan ook grappig uit de hoek komen. We hebben al een intieme scène moeten spelen en dat ging heel vlot. Zulke scènes zijn heel technisch en Sandrine heeft me daar heel goed in begeleid”, klinkt het vol lof bij Sieg De Doncker in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven