Gunther Levi: “geen contact meer met collega’s bij Familie”

0
Gunther Levi: “geen contact meer met collega’s bij Familie”
Foto: VTM

Het sloeg in als een bom: Gunther Levi die als Peter Van den Bossche ontslagen werd uit Familie. Maar zoveel maanden later blikt de acteur gelaten terug op zijn veelbesproken exit uit de VTM-serie…

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar doordat het zo druk is, komt dat ontslag me eigenlijk goed uit. Ik zei het laatst nog tegen mijn vrouw: ik weet niet hoe ik het anders allemaal had moeten bolwerken”, onthult de zanger van De Romeo’s in TV Familie.

Gunther Levi is allerminst in een zwart gat gevallen na zijn ontslag bij Familie. “Maar tuurlijk vind ik het jammer. Ik heb Familie héél graag gedaan, met hart en ziel.” Al geeft de acteur toe dat hij nauwelijks nog contact heeft met zijn collega’s op de set van Familie…

“Eigenlijk niet”, aldus Gunther Levi in TV Familie. “Heel af en toe sturen we eens een berichtje. Meestal heb ik contact met acteurs die er ook al een tijdje uit zijn.”

“Recent is Kristof Verhassel (Stan) naar een optreden van De Romeo’s komen kijken. Da’s leuk! Maar voor de rest… Je weet hoe dat gaat. Dat verwatert”, klinkt het gelaten bij Gunther Levi in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven