Familie-acteur Roel Vanderstukken in problemen in supermarkt: “niet evident”

0
Familie-acteur Roel Vanderstukken in problemen in supermarkt: “niet evident”
Foto: DPG Media

Roel Vanderstukken zien we al meer dan tien jaar aan het werk als Benny in Familie. De acteur wordt dan ook vaker aangesproken als Benny dan als Roel. Al zorgt dat soms wel voor problemen…

“Wanneer mensen mij op straat of in de supermarkt aanspreken over de verhaallijnen in ‘Familie’ is ’t niet altijd evident om daarop in te pikken”, geeft Roel Vanderstukken toe in TV Familie.

“Niet alleen zijn die scènes vaak al maanden geleden opgenomen, ik kijk ook zelden of nooit naar het eindresultaat”, aldus Roel Vanderstukken in het weekblad.

“Ik kan me inbeelden dat Jeroen Meus na een draaidag van ‘Dagelijkse kost’ ook niet meer voor z’n plezier naar kookprogramma’s zit te kijken”, verduidelijkt de Familie-acteur zijn keuze. Daarom vindt Roel Vanderstukken ook zo fijn om af en toe op de planken te staan…

“Het fijne aan theater is dat je direct feedback krijgt van het publiek. Wat je doet, wordt instant beloond of niet. Je leeft veel meer in het moment”, klinkt het bij Roel Vanderstukken in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven